Τι … ομάδα θα στείλουμε στην Ευρώπη;

penelope-orange

Οι αγώνες που δίνονται στην Ε.Ε, τα στοιχήματα που έχει μπροστά της η Ελλάδα στο Ευρωκοινοβούλιο, έχουν πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας και είναι πολύ κρίσιμα για να τα αφήσουμε σε εκείνους που δεν πιστεύουν στη νίκη και δεν θέλουν να τα παίξουν.

Η ομάδα, η Ευρωομάδα που θα στείλουμε,μετά τις εκλογές του Μαίου, πρέπει να πιστεύει πάνω από όλα ότι «η Ελλάδα μπορεί να ….παίξει μπάλα» στην Ευρώπη. Γιατί αυτό είναι το δικό μας πρωτάθλημα και μας ενδιαφέρει να έχουμε την καλύτερη δυνατή κατάταξη στα αποτελέσματα που φέρνουμε. Στην υγεία, στην παιδεία, στην ανάπτυξη που γίνεται θέσεις εργασίας και κοινωνικά δικαιώματα.

Για αυτό τώρα χρειαζόμαστε μια ομάδα εκπροσώπησης που να έχει δυναμισμό, αισιόδοξη στάση και αγωνιστικότητα. Και κυρίως να ξέρει ότι οι κανόνες στην Ευρώπη δεν δικαιολογούν τα «οφσαιντ», απαιτούν καλούς «χαφ», λιγότερο «εξτρεμ» και εξαιρετικά προπονημένο «σέντερ φορ».

Αυτές τις συνθήκες φτιάχνουμε όλοι μαζί με πολύ προσπάθεια και μεγάλες ανατροπές όλα αυτά τα χρόνια. Τον Μάιο, στις ευρωεκλογές, το επιβεβαιώνουμε και στέλνουμε ανανεωμένη ομάδα στην Ε.Ε. Και είναι βέβαιο ότι το «γκολ» θα μπει.