Μαζί στο όραμα για μια νέα αυτοδύναμη Ελλάδα

IMG_20190630_191308

Στις 7 Ιουλίου ο ελληνικός λαός καλείται να πάρει τη μοίρα της Ελλάδας στα χέρια του και να καθορίσει το μέλλον μας. Συμπορευτές στο έργο αυτό είμαστε όλοι εμείς.
Γυρίζουμε σελίδα κι επαγγελόμαστε μια ισχυρή ανάπτυξη που θα δώσει πνοή στα όνειρα και στα οράματα των νέων. Μαζί θα χτίσουμε μια αυριανή κοινωνία, στην οποία ο πολίτης είναι ο πρωταγωνιστής και ο κοινωνός της προόδου και θα πρυτανεύει η δικαιοσύνη και η δημοκρατία. Απαιτείται εκστρατεία ευθύνης απέναντι στα προβλήματα και όλοι είμαστε μέρος της λύσης.
Αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα των πολιτών,των νέων ανθρώπων,των ενηλίκων,των υπερηλίκων και σχεδιάζουμε την απεμπλοκή τους από αυτά.Πασχίζουμε να αποβληθεί η δογματοπαγής πολιτική υπερμετρωπία και η ξύλινη γλώσσα της αδιαλαξίας που εξατμίζουν τη διάθεση για διάλογο και καταστέλλουν την κοινή γνώμη και την κριτική σκέψη.
Στοχεύουμε να δώσουμε πνοή στα όνειρα και στα οράματα∙θέλουμε τους νέους δραστήριους και επινοητικούς∙Προσφέρουμε αφειδώλευτα την ελπίδα στη νέα «μαγιά» που θα γίνει η βάση του μέλλοντος.Αποτινάζουμε τις μικρονοϊκές σκοπιμότητες,ασκούμε μια πολιτική σύμπνοιας και συνεργασίας που θα οδηγήσει σε μια Ελλάδα σταθερή και γόνιμη,σθεναρή, με δυνατή φωνή στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια κοινωνία.
Ο πολίτης έχει φωνή!Εμείς είμαστε δίπλα του και ακούμε την καθημερινότητά του, αγωνιζόμαστε για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του,ενστερνιζόμαστε τις δυσκολίες του και έχουμε όλη τη διάθεση να τις μετατρέψουμε σε ευχέρεια και ευημερία.
Στις 7 Ιουλίου η Ελλάδα αλλάζει σελίδα.Ο Έλληνας πολίτης γυρίζει αυτη τη σελίδα και ΕΜΕΙΣ είμαστε έτοιμοι να γεμίσουμε τις υπόλοιπες σελίδες δημιουργικά και αξιόλογα.
Η ψήφος του ελληνικού λαού είναι εντολή ευθύνης για εμάς. Έχουμε ευθύνη να συνταιριάξουμε το στίγμα του χθες με τα δεδομένα του σήμερα, ώστε το απαύγασμα να σημαίνει ένα ανθρωπινότερο κι ελληνικότερο αύριο. Έτσι, οι αυριανοί πολίτες θα γίνουν υπεύθυνοι, θα λήξει η δικτατορία των ανεύθυνων και θα δημιουργήσουμε ΜΑΖΙ κοινωνία και πολιτεία υπεύθυνων.