Ας μην ανησυχεί ο κ. Τσίπρας, δεν θα χρειαστούν νέες κάλπες τον Δεκαπενταύγουστο

Screenshot_2019-06-29-18-59-30-544_com.facebook.orca

Ώστε, λοιπόν,  κινδυνολογεί ο Μητσοτάκης όταν λέει ότι θα πάει σε νέες εκλογές το Δεκαπενταύγουστο, αν δεν μπορέσει να σχηματίσει κυβέρνηση.Και δεν κινδυνολογεί ο Τσίπρας όταν λέει ότι σ’αυτές τις εκλογές αποφασίζουμε για τις ζωές μας. Για ποιες ζωές μιλάει ο κ.Τσίπρας; Γι’αυτές που υποβάθμισε και λεηλάτησε;

Κρύβει το πρόγραμμά του ο κ.Μητσοτάκης, επειδή αρνείται να αποκλείσει τους άλλους αρχηγούς από το debate.Χαρακτηρίζει ο Τσίπρας ουτοπικό/ανεδαφικό το πρόγραμμα του Μητσοτάκη. Παραβλέπει ότι αυτό το πρόγραμμα έχει διασπαρεί σε όλη την Ελλάδα και έχει διαβαστεί απ’όλους τους Έλληνες.

Σκάνδαλο Novartis με τους ψευδομάρτυρες να σπιλώνουν πρώην υπουργούς. Όμως δεν είναι σκάνδαλο η Βενεζουέλα και ο Πετσίτης.

Πατριδοκάπηλος ο Μητσοτάκης γιατί δε συμφώνησε με την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών.Ωστόσο,ο Τσίπρας είναι πατριώτης που έδωσε το όνομα Μακεδονία. Χωρίς «αιδώ» και εθνική συστολή.

Διχαστικός ο λόγος του Μητσοτάκη όταν λέει, ότι ο λαός δεν μπορεί να ζει  με επιδόματα. Όμως ο Τσίπρας δε διχάζει, όταν απευθύνεται στους ‘’πολλόυς’’ αδιαφορώντας για τους ‘’υπόλοιπους’’.

Μιλάνε για ‘’κανονικούς’’ και ‘’ελίτ’’. Ποιοι είναι οι ‘’κανονικοί’’;  Ο κ.Τσίπρας και το επιτελείο του; Αυτοί που ‘’χαλαρώνουν’’ στα κότερα των ελίτ;  Ε λοιπόν εγώ δεν αισθάνομαι ελίτ.  Δουλεύω από 22 χρονών, δουλεύω με μικρά παιδιά που νιώθω ότι με έχουν ανάγκη, δουλεύω και τώρα που γράφω αυτές τις λέξεις. Δεν είμαι ελίτ γιατί δουλεύω 12 και 14 ώρες την ημέρα και ανατρέφω  ταυτόχρονα ένα παιδί. Ένας σπουδαίος άγγλος πολιτικός είπε: «Η πολιτική έχει ανάγκη από ανθρώπους που δεν έχουν ανάγκη την πολιτική». Δεν με ενδιαφέρει λοιπόν αν θα με ψηφίσετε. Η πολιτική για μένα δεν είναι αυτοσκοπός. Θέλω όμως στις κάλπες να κάνετε το χρέος σας. Το οφείλουμε στον λαό μας, το οφείλουμε στην πατρίδα μας.

ΥΓ Ας μην ανησυχεί ο κ. Τσίπρας, δεν θα χρειαστούν νέες κάλπες τον Δεκαπενταύγουστο. Μπορεί να κανονίσει τις διακοπές του με τις  θαλαμηγούς των φίλων και συνεργατών του.